• Shenzhen Veikong Electric Co., Ltd.
  Tayfun van Turkije
  Omschakelaar van de Veikong is de zonnepomp werkelijk in zeer goede kwaliteit en wij bereidden ook sommige promotieproducten voor tentoonstelling voor. Wij gaan nieuwe orden spoedig maken. Vorig jaar was er slechts één lokale agent en dit jaar, zijn er meer dan 8. Sommigen van hen verkopen slechts Veikong!
 • Shenzhen Veikong Electric Co., Ltd.
  Cristian van Chili
  Het is zeer goed! LCD de opties maken het veel gemakkelijker te gebruiken. Dat is de sterke kant, gemakkelijk van gebruik. En robuust. Grote PC-software.
 • Shenzhen Veikong Electric Co., Ltd.
  Brahim Assad van Syrië
  De de outputfrequentie van VEIKONG VFD500 is stabiel wanneer anderen schommelen. Ook is de outputstroom minder dan anderen, daarom outputfrequentie ook hoger zijn wat meer energie kan besparen.
Contactpersoon : Terry
Telefoonnummer : 008613923736332
WhatsApp : +8613923736332
Veikong VFD580 Variabele frequentie-omvormers High End Vermogensbereik 2.2-315kW
Place of Origin China
Merknaam Veikong
Certificering CE IEC
Model Number VFD580
Min. bestelaantal 2
Prijs Negotiable
Verpakking Details Papier of houten kist
Levertijd hang van de hoeveelheid af
Betalingscondities T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen 10000+ per maand
Productdetails
Garantie 18 Maanden HD1 spanningsbereik 15-30v
Vermogensklasse 2.2-315kw Taalkeus Nieuwe LCD-ondersteuning Spaans, Russisch, Engels en Chinees
OEM-software Gesteund De nauwkeurigheid van de torsiecontrole SVC: 8% Binnen 5Hz, 5% Boven 5HzVC: 3,0%
Hogere computer Gesteund Positiecontrole Positiecommando ondersteunt interne positie, pulspositie-invoer, CANopenpositiecommando, EtherCATpos
Hoog licht

2.2kw wisselfrequentie-omvormers

,

De hoge Omschakelaars van de Beëindigen Veranderlijke Frequentie

,

315kw vfd-omvormer

Productomschrijving

 

Productbeschrijving:

Inleiding van de VFD580-serie: een zeer efficiënt en uitgebreid apparaat

Veikong heeft onlangs de VFD580-serie gelanceerd, een apparaat dat zich onderscheidt door zijn veelvoudige praktische functies.Verscheidenheid in toepassingenBovendien bevat het een STO-functie die de veiligheid van de operator en de apparatuur waarborgt.

Afgezien hiervan biedt de VFD580-serie meer communicatiemethoden, zoals RS485, Canopen en Profinet, waardoor gebruikers het apparaat gemakkelijk kunnen integreren met verschillende systemen.Deze serie is geschikt voor speciale toepassingen zoals vliegscheer, waardoor het toepassingsgebied wordt uitgebreid.

Tot slot is de VFD580-serie een zeer efficiënt, veilig en gebruiksvriendelijk apparaat dat belooft uitstekende resultaten te leveren in verschillende industriële toepassingen.

 

Kenmerken:

Onze motor aandrijving heeft een rijke communicatie methode en is compatibel met verschillende encoders.Compatibele encoders hebben betrekking op HTL/TTLOnze motor aandrijving ondersteunt ook meerdere motoren, zowel IM en PMSM,en biedt bescherming van alle kantenBovendien heeft het een beveiligingsfunctie, STO, en is het gebruiksvriendelijk voor LCD LED en shuttle display met potentiometer.koppelregeling (SVC en VC), en positie servo.

 

 

Technieke specificatie:

Artikel 1 Specificatie
Versnellingsbereik 1Voor de toepassing van de in lid 1 bedoelde voorwaarden moet de bevoegde autoriteit van de lidstaat van herkomst de volgende informatie verstrekken:
De snelheidsregeling is nauwkeurig +0,5% ((VIf) +0,2% ((SVC) +0,01% ((VC)
Invoerfrequentie-resolutie Digitale instelling: 0,01 Hz of 0,01%Analooginstelling: maximale frequentie x 0,025%
Startmoment 150%/0,5 Hz ((V/f)) 180%/0,25 Hz ((SVC)
180%/0Hz (VC)
Startmethode Directe start (kan worden gecompliceerd met gelijkstroomrem): snelheidscontrole start

Veikong VFD580 high end variable frequency inverter

Toepassingen:

Schema voor de toepassing van roving machines

Voor rovingmachines draait het toepassingsplan om de wijze waarop deze machines worden gebruikt om verschillende soorten producten te produceren.die in het algemeen stappen omvat, zoals het wikkelenDe tweede stap is het bepalen van het soort materiaal dat moet worden verwerkt.omdat dit de gegevensparameters zal beïnvloeden die worden gebruikt om de snelheid en het koppel van de machine en de optimale prestaties van de werkzaamheden te regelenDe derde stap is het ontwikkelen van een passend toepassingsplan, dat programmering, testen en validatie van de gegevens kan omvatten.

Applicatieplan van de warpmachine

De toepassingsplanning voor een warpmachine begint in het algemeen met het begrijpen van het doel en de werking van de machine.het vereist dat het type en het soort materiaal dat moet worden verwerkt en de bijbehorende gegevensparameters worden bepaald die zullen worden gebruikt om de machine te bedienen.Vervolgens moet een passend toepassingsplan worden opgesteld dat verklaringen over programmering, testen en validatie bevat.

Schema voor de toepassing van de servo-schroefpers

Het toepassingsschema van een servo-schroefpers is specifieker in vergelijking met de bovenstaande processen en vereist een diepgaande analyse van het toepassingsdoel van de servo-schroefpers.Dit kan onder meer betrekking hebben op de beoordeling van de te verwerken materialen. het moet ook bestaan uit parameters zoals kracht, snelheid en koppel om het exacte proces waarvoor de machine zal worden gebruikt te bepalen.Een andere belangrijke stap is de programmering van de schroefpers en het testen en valideren van de bediening en het apparaat..

Plan voor het toepassen van hogesnelheidsspindelmachine-gereedschap

Het toepassingsplan voor een hogesnelheidsmachine-gereedschap met elektrische spindel vereist kennis van de technologie die bij hogesnelheidsspindeling wordt gebruikt.Het is belangrijk om het type en de soort materialen te beoordelen die moeten worden verwerkt met de hogesnelheidsspindelmachineDaarna moeten de parameters zoals voersnelheid, bewegingsregeling en indexering ook worden gekalibreerd voordat het ontwerp en de ontwikkeling van het toepassingsplan worden uitgevoerd.en de validatie van de machine moet worden uitgevoerd om de goede werking ervan te waarborgen.

Applicatieplan voor wrijvingslassen

De toepassingsplanning voor een wrijvingslassenmachine vereist een goed begrip van de belangrijkste doelstellingen en werking van de machine.en koppel zijn essentieel om de gewenste lasoperatie te garanderenHet is van belang dat de aanvrager de mogelijkheid heeft om de in de aanvraag opgenomen gegevens te analyseren en te analyseren, en dat de aanvrager de mogelijkheid heeft om de in de aanvraag opgenomen gegevens te analyseren.en de validatie van het lasproces voor een goede werking.

Plan voor de toepassing van vliegende scheer

De toepassing van de vliegende scheer is een andere complexe operatie, die begint met het begrijpen van het snijproces.de gegevensparameters moeten worden ingesteld op basis van het soort materialen dat met de flying shear zal worden verwerkt.Daarna moeten de parameters zoals kracht, snelheid en indexering worden aangepast voor een optimale werking.

 

Aanpassing:

Variabele frequentie-omvormers

Merknaam: Veikong
Modelnummer: VFD580
Oorsprong: China
Software OEM: Ondersteund
Hoge snelheidspuls: 0-50 kHz
Voor de toepassing van de in punt 6.2.4.1 van dit reglement vastgestelde voorschriften moet de in punt 6.2.4.1 van dit reglement vastgestelde procedure worden toegepast.
Positiebeheer: Positiecommando ondersteunt interne positie, pulspositie-invoer, CANopenpositiecommando, EtherCATpositiecommando (VFD586); ondersteunt positie volledig gesloten lusmodus
Beschermingsniveau: IP20
Voor vliegende scheertoepassing, beschikbaar STO-functie, Temperatuur sensor poort

 

Ondersteuning en diensten:

Variabele frequentieomvormers Technische ondersteuning en service

We bieden uitgebreide technische ondersteuning en service voor Variable Frequency Inverters.Probleemoplossing, en onderhoud.

Wij kunnen ook op maat gemaakte oplossingen bieden voor elke toepassing, zoals speciale modificaties, het integreren van verschillende componenten of u helpen het juiste onderdeel voor uw systeem te vinden.Ons team is goed onderlegd in alle aspecten van Variable Frequency Inverters en kan u helpen om het meeste uit uw systeem.

Als u hulp nodig heeft met onze Variabele Frequentie-omvormers, neem dan vandaag nog contact met ons op.

 

Vragen:

V1: Wat is de merknaam en het modelnummer van de variabele frequentie-omvormers?

A1:De merknaam is Veikong en het modelnummer is VFD580.

V2: Waar worden de Variabele Frequentie-omvormers geproduceerd?

A2:De variabele frequentieomvormers worden in China geproduceerd.

V3: Welke soorten motoren zijn compatibel met de variabele frequentie-omvormers?

A3:De Variabele Frequentieomvormers zijn compatibel met de meeste soorten wisselstroommotoren, zoals inductiemotoren, permanente magneetmotoren en synchrone motoren.

V3: Wat is de garantie van de Veikong VFD580 serie?

A3:De Veikong VFD580-serie heeft een garantie van 18 maanden, wat betekent dat we verantwoordelijk zijn voor eventuele problemen veroorzaakt door de machine zelf.

 

Laat een bericht achter