Bericht versturen
server
De diensten

Het vrije Pre-Sales Raadplegen

Veikongaanbiedingen 12 uren snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen. Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor gebruikers.

 

 

Strikte Kwaliteitscontrole van Productie

De Veikongaanbieding ging automatisch het testen materiaal vooruit. en strikt productproces

Shenzhen Veikong Electric Co., Ltd.Shenzhen Veikong Electric Co., Ltd.Shenzhen Veikong Electric Co., Ltd.

 

 

 

Snelle levertijd

Wij hebben massaproduktie en voorraad & klaar punt, voor deze punten, bieden wij 1-3 dagen snelle levertijd aan. Voor grote orde en speciaal vereiste, zullen wij uw goederen in de eerste produceren

Shenzhen Veikong Electric Co., Ltd.

 

 

 

De snelle Naverkoopdienst

De Veikongingenieur kan het Engels spreken, als u om het even welke technische vraag hebt, wij zal steunen u online onmiddellijk.

Veikong biedt 18 maanden garantie voor klanten aan, als om het even welk kwaliteitsprobleem hebben, wij zal verzenden vrije vervangstukken naar u binnen garantie.

Veikong kan klantenupdate de software volgens de eis van klanten ver onderwijzen.

 

 

 

 

TEAM

 

Shenzhenveikong Elektrisch Co., Ltd een high-tech onderneming die zich in het onderzoeken heeft gespecialiseerd, hoog, middelgroot en laag vervaardigd en voltageomschakelaar handel gedreven

 

Wij hebben R&D-Departement., QC Departement., Departement van de Naverkoopdienst., Productiedepartement., en Verkoopdepartement., totaal over 200 mensen.

 

De ontwikkeling van software, het ontwerp van hardware en het testen voor materiaal wordt gebeëindigd door onze professionele technici. Als uitbreiding van onze zaken, heten wij meer vrienden welkom.

 

Shenzhen Veikong Electric Co., Ltd.