VEIKONG geeft Indiase klanten een eersteklas fabriekstour

December 28, 2023
Laatste bedrijfsnieuws over [#varname#]

VEIKONG geeft Indiase klanten een eersteklas fabriekstour

 

In april 2023 was Veikong verheugd klanten uit India te verwelkomen in onze fabriek voor een uitgebreide rondleiding.streng testproces, en geavanceerde testmachines.

 

De Indiase klanten werden van harte verwelkomd in onze fabriek en werden uitgenodigd voor rondleidingen langs de zee door Shenzhen, waardoor ze de kans kregen om te ontspannen en de natuurlijke schoonheid van de regio te ervaren.

 

Tijdens de fabriekstour werden de klanten naar onze R&D-ruimte gebracht.Ze hadden de gelegenheid om te zien hoe Veikong zwakke punten in hun producten identificeert en hoe we ons voortdurend inspannen om ze te verbeteren.Deze demonstratie toonde onze toewijding aan innovatie en productkwaliteit.

laatste bedrijfsnieuws over VEIKONG geeft Indiase klanten een eersteklas fabriekstour  0laatste bedrijfsnieuws over VEIKONG geeft Indiase klanten een eersteklas fabriekstour  1

Onze klanten waren onder de indruk van de nauwkeurige aandacht voor kwaliteitscontrole, wat hun vertrouwen in Veikong versterkte en hun verlangen versterkte om verder met ons zaken te doen.Na de rondleiding, besloten onze klanten om te gaan en te betalen voor nieuwe machines na de face-to-face vergadering.

 

VEIKONG is toegewijd aan het opbouwen van langdurige en zinvolle relaties met onze klanten.De rondleiding was voor beide partijen het ideale platform om een dieper begrip van elkaars bedrijfsvoering te ontwikkelen.Dat bracht ons dichter bij elkaar.

 

De rondleiding was een groot succes, en de gasten waren diep onder de indruk van het perfecte productiesysteem van Veikong, het strenge testproces en de geavanceerde testmachines.We kijken uit naar een voortgezet zakelijk partnerschap dat kwaliteitsresultaten oplevert voor zowel Veikong als onze Indiase klanten..

Welkom bij ons in Shenzhen.